ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові показали виставу, яку глядачі сприймали наосліп

|

У неділю, 4 грудня, львів’яни та гості міста мали змогу відвідати незвичайний перформанс від аматорського театру «Звукоко» в Першій львівській Медіатеці. Особливістю дійства було те, що усі глядачі мали зав’язані очі, відповідно дозволяли своїй уяві творити власне бачення подій, які переповідали актори. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

vystavanaoslip-7224a6aee094aa7b3a2ed71754365528

Слухачам розповіли про історію кохання зовсім юних, проте мужніх та сильних  повстанців Ярослава Мельника та Антоніни Король за художньо-документальним твором Тетяни Байди «Довго мовчали смереки». Усі учасники вистави є членами Організації української молоді «Спадщина», яка займається патріотичним вихованням юнаків та юначок, саме це і зумовило вибір такої тематики сценарію.

Самі ж організатори говорять, що таким неординарним способом намагалися закликати людей не бути байдужими до боротьби, яка зараз триває в країні, щоб не повторити трагічні сторінки історії,  які лягли в основу подій  вистави. Актори пообіцяли, що це буде не остання їхня робота, вони мають на меті удосконалюватися та збирати усе більші зали.

vystavanaoslip1-5479ea3b5caf7d8bac9a1f2c884bad50

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *