ОСТАННІ НОВИНИ

До кожного райцентру та курорту Львівщини обіцяють пустити автобуси для інвалідів

|

Протягом наступних двох-трьох років на Львівщині планують запустити автобуси пристосовані для людей з інвалідністю до кожного районного центру та курортного міста  області. Про це сьогодні, 7 грудня, під час круглого столу повідомив директор департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА Роман Кокотайло, передає кореспондент Львівського порталу.

invalidi

«Спільно із Ярославом Грибальським (голова Львівського обласного відділення Українського фонду «Реабілітація осіб з інвалідністю, – Ред.), який є членом конкурсного комітету по внутрішньообласних перевезеннях ми започаткували такий механізм, що на маршрутах ближнього приміста і приміських маршрутах, де є шість і більше одиниць техніки, обов’язковою вимогою для участі та перемоги в конкурсі є наявність не менше одного транспортного засобу пристосованого для людей з інвалідністю. Станом на сьогодні на території області всього вже є 75 таких транспортних засобів», – повідомив він.

І додав, що цю ініціативу впровадили у вересні, тому до кінця року планують пустити ще  8 автобусів пристосованих для людей з інвалідністю.

Водночас Роман Кокотайло додав, що у лютому до Моршина поїде такий великий автобус (пасажиромісткість – більше 45).

«І надалі протягом наступних двох-трьох років ми плануємо запровадити, щоб в кожний районний центрі і кожне курортне місто (Славське, Моршин, Трускавець, Східниця, Шкло, Немирів)  їздили автобуси пристосовані для людей з інвалідністю», – наголосив директор департаменту.

Фото: skyscrapercity.com

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *