ОСТАННІ НОВИНИ

Цього року від приватизації приміщень до обласного бюджету надійшло більше 10 мільйонів гривень

|

Цьогоріч до бюджету області від приватизації приміщень надійшло 10 мільйонів 370 тисяч гривень. Про це сьогодні, 6 грудня, під час круглого столу повідомив начальник управління майном спільної власності Львівської обласної ради Микола Бандра, передає кореспондент Львівського порталу.

image_652

«Ми завершуємо 2016 рік і завершуємо процедуру надходження до бюджету Львівщини. На даний час ми маємо 10 мільйонів 370 тисяч гривень надходжень до обласного бюджету міста від приватизації приміщень. Сесією обласної ради цього кликання було прийнято два рішення, згідно з якими приватизації підлягали 16 об’єктів способом аукціону, п’ять об’єктів способом конкурсу та п’ять об’єктів способом викупу. Однак, протягом 2016 року було укладено лише 12 договорів купівлі-продажу, оскільки обласна рада не має дуже привабливі комерційні об’єкти», – розповів він.

Чиновник також додав, що на 2017 рік погоджено проекти рішень, згідно з якими приватизації підлягатимуть п’ять об’єктів, серед яких є нежитлові приміщення у Львові на вулиці  Городоцькій, 2, вулиці Січових Стрільців, 3 та вулиці В.Винниченка, 1.

Фото: Головна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *