ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян попереджають про небезпеку «нападу» бурульок

|

Комунальні служби міста проводять обстеження дахів будинків та збивають снігові брили і бурульки. Як зазначають голови районних адміністрацій, небезпечні місця загороджують стрічками, протее мешканців все ж просять бути уважними. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

бурульки

«Внаслідок температурних перепадів, на дахах будівель утворюються крижані бурульки. Танучи, вони можуть ламатися та падати, – це небезпечно для пішоходів. Особливу небезпеку вони становлять у старих кварталах міста, де тротуари безпосередньо прилягають до будинків. Тому закликаємо мешканців бути обережними», – зазначає Віктор Іваніцький, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР.

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР звертається до усіх мешканців міста з проханням бути дуже обережними біля будинків, адже з дахів можливі падіння снігу та бурульок.

Районні адміністрації збивають сніг та бурулі, які звисають з дахів будинків. Небезпечні ділянки обгороджують, щоб застерегти мешканців оминати їх. У разі відсутності огорож – мешканців просять звертати увагу на наявність небезпечних утворень з криги і снігу на дахах будинків та оминати їх.

«Зараз працівники ЛКП обстежують будинки. Снігові брили та бурульки збивають. Де це зробити не можливо, територію обгороджують сигнальними стрічками», – розповів Андрій Зозуля, заступник голови Галицької РА.

«Зранку всі працівники ЛКП обходять дахи. Де є небезпека, збиваємо та обгороджуємо. Також залучаємо вишку», – розповів Олександр Удовенко, голова Шевченківської РА.

Фото: meteoprog.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *