ОСТАННІ НОВИНИ

Минулої доби у зоні АТО загинув один український військовий, ще троє отримали поранення

|

За минулу добу внаслідок бойових дій один український військовослужбовець загинув, ще троє – отримали поранення. Про це Львівському порталу повідомили у інформційно-аналітичному центрі.

02-12-777x437

Луганський напрямок

Противник порушив режим тиші в Станиці Луганській, на ділянці фронту Жовте – Кримське, та у Попаснянському районі. Між 14 та 16 годиною окупанти здійснили низку мінометних обстрілів одразу по кількох позиціях сил АТО. При цьому було випущено майже 90 мінометних мін. Загалом окупанти стріляють і вдень, і вночі.

Всього за минулу добу на Луганському напрямку відбулося 11 ворожих обстрілів, зокрема 3 – із застосуванням важкого озброєння.

Донецький напрямок

Як завжди, найгарячіше – в авдіївській промзоні. Низка перестрілок між силами АТО та окупантами відбулася вранці, вдень та ввечері. В ході обстрілів окупанти випустили по наших позиціях 55 мінометних мін.

Також противник порушив режим тиші на світлодарській дузі та в Зайцевому. Українські війська активно ведуть вогонь у відповідь.

Всього за минулу добу на Луганському напрямку відбулося 8 ворожих обстрілів, зокрема 1 – із застосуванням важкого озброєння.

Маріупольський напрямок

Обстановка без змін. Бойові дії тривають практично по всьому фронту, проте левова частка ворожих обстрілів припадає на Красногорівку та приморські рубежі. Противник активно застосовує снайперів, міномети та бронетехніку. Особливо активність ворога зросла надвечір, коли окупанти одночасно обстрілювали декілька наших позицій. У Новогригорівці відбувся потужний артобстріл з боку НЗФ.

Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 23 ворожих обстріли, зокрема 10 – із застосуванням важкого озброєння.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *