ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівводоканал» проводить роботи з заміни аварійної ділянки колектора на Городоцькій

|

Працівники «Львівводоканалу» проводять роботи з заміни аварійної ділянки колектора на вулиці  Городоцькій. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

provallya-1

Як повідомили в ЛМКП «Львівводоканал», працівники підприємства досі працюють на вулиці Городоцькій та проводять роботи з заміни аварійної ділянки колектора, який є на балансі Львівської залізниці. Роботи складні і триватимуть до ночі. Відтак, за зміненою схемою курсує трамвай №11 – до вокзалу.

«Наші фахівці працюють на об’єкті. Роботи складні, прогнозується, що триватимуть до ночі. Це великий колектор. Треба усе розчистити та забезпечити доступ до об’єкта, а відтак провести заміну аварійної ділянки колектора. Оскільки колектор на балансі залізниці, будемо говорити з ними про компенсацію робіт», – повідомили в ЛМКП «Львівводоканал».

Як уточнили в диспетчерській службі ЛКП «Львівелектротранс», через виконання робіт по аварійній ділянці колектора на вул Городоцькій, трамвай №11 наразі курсує до вокзалу.

Нагадаємо, на вулиці  Городоцькій біля ТЦ «Скриня» у напрямку до центру міста сталось розмиття ґрунту. Водночас «Львівводоканал» перекладає відповідальність за провалля на Львівську залізницю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *