ОСТАННІ НОВИНИ

Вчора на Донбасі п’ятеро українських бійців отримало поранення

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, 5 військовослужбовців отримали поранення. Про це Львівському порталу повідомили в інформаційно-аналітичному центрі РНБО.

mapa-29-11-2

Луганський напрямок

Основні бойові дії вчора розгорнулися в Кримському, де окупанти організували низку мінометних обстрілів. По наших позиціях випущено 34 міни. На інших рубежах противник важке озброєння не застосовував.

Також ворог один раз порушив режим тиші в Станиці Луганській та кілька разів – у Попаснянському районі.

За інформацією, яку оприлюднив сьогодні на традиційному щоденному брифінгу речник  Міністерства оборони України з питань АТО  полковник  Олександр Мотузяник, загалом за минулу добу на Луганському напрямку відбулося 11 ворожих обстрілів, зокрема 4 – з важкого озброєння.

Донецький напрямок

Тут, як і позавчора, бойові дії велися в Луганському та Авдіївці. Обстрілів традиційно небагато, проте вони тривалі і потужні. Окрім легкого озброєння, противник застосовує бронетехніку та міномети. По наших позиціях випущено 56 мін. Українські війська ведуть вогонь у відповідь.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 5 ворожих обстрілів, зокрема 3 – з важкого озброєння.

Маріупольський напрямок

Обстановка залишається незмінною. Противник активно стріляє в Мар’їнському районі та на приморських рубежах.

Найпотужніші мінометні обстріли з боку бойовиків відбулися в Красногорівці, а з бронетехніки – в Широкиному. Майже всі збройні провокації відбулися у другій половині дня, їхня левова частка – після заходу сонця.

Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 22 ворожих обстріли, зокрема 4 – з важкого озброєння.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *