ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові п’яний винуватець ДТП накинувся з кулаками на патрульного

|

У Львові нетверезий водій пручався при затриманні та наніс тілесні ушкодження поліцейському. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

1

Вчора, 28 листопада, патрульні виявили ДТП на вулиці Стрийській між автомобілями Kіа Rio та Renаult Master. Інспектори підійшли до водіїв та з’ясували, що в одного з них є ознаки стану алкогольного сп’яніння.
«Чоловік відмовився надати патрульним документи. А інший водій підтвердив, що чоловік дійсно керував автомобілем Kіа, здійснив зіткнення з його транспортним засобом та погрожував йому.
Винуватець ДТП кричав, виражався нецензурною лайкою. А також він намагався рукою вдарити інспектора по лицю. Після трьох попереджень чоловіка затримали», – йдеться у повідомленні.
Коли 31-річного порушника намагалися посадити в службовий автомобіль, він завдав інспектору удар ногою в руку та обличчя. Патрульна зняла побої в одній з лікарень Львова.
На водія склали протоколи за скоєну ДТП, керування транспортним засобом напідпитку та винесли постанову за відсутність документів. Чоловіка доставили до відділу поліції, де патрульні написали клопотання про відкриття кримінальної справи.

Фото: патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *