ОСТАННІ НОВИНИ

Маленьких львів’ян з батьками запрошують на сімейне благодійне свято «Я помагаю Миколаю»

|

В неділю, 4 грудня, в рамках благочинної акції «Миколай про Тебе не забуде» відбудеться Сімейне свято для всієї родини «Я помагаю Миколаю». Запрошують діток до 10 років разом з батьками провести святково та в казковій атмосфері недільний день з 11.00 до 17.00 год за адресою: вул. Симоненка, 10 (Бібліотека-філія № 19 ЦБС для дітей). Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

press-release_simeyne_svato_pomagaju_mykolayu_2016_1_

Організатори хочуть розповісти дітлахам в цікавій формі, хто такий Святий Миколай, чому помічники Святого Миколая прагнуть наслідувати його гарний приклад, подарувати всім чарівний святковий настрій, а також поширити інформацію про роботу Фабрики Святого Миколая, яка вже 16 рік поспіль відкриє свої двері у Львові в рамках благодійної акції «Миколай про Тебе не забуде».

Під час сімейного свята усі небайдужі зможуть залишити канцелярське приладдя, іграшки, книжки, солодощі та пожертви для потребуючих дітей Львова, які волонтери-помічники Святого Миколая рознесуть 18 та 19 грудня  за адресами малюків, до яких Чудотворцю з певних причин складно самостійно знайти дорогу.

programasimeynesvatopomagajumykolayu20162-e7094ad185675f7ce50a2ad0db91bf1f

Довідка

Щербакова Юля, засновник дитячого клубу Читайлики, з радістю поділиться досвідом, яким цікавим і корисним може бути спільне читання казок з дитиною під час «Свята Миколая з Читайликом» для дітей 3-6 років, а також допоможе малечі 5-8 років написати листа Чудотворцю під час “Історії Святого Миколая”.

Олег Пригода, засновник соціально-кулінарного проект Кулінарні пригоди з Олегом Пригодою, проведе майстер-клас для дітей від 5 років з приготування “веселих” канапок.

Центр музичного розвитку «Tempo» допоможе в легкий та цікавий спосіб познайомити Ваших дітей зі світом музичного мистецтва. Ірина Вакуліна та Наталія Завісько допоможуть відкрити новий світ через музичне сприйняття під час інтерактивної музичної казки для дітей 3-7 років «Дзень дзелень святковий день».

Спільнота Nravo Kids разом з гарненькими персонажами з ігор «Хто у горах» та «Всяка Музяка». На їх Майстерці дітки виготовлятимуть подарункові листівки для рідних та друзів. А ще будуть малювати, вирізати та створювати рухомі листівки. На корисну Майстерку від Nravo Kids запрошують діток 5-10 років та їх батьків.

Дитячий простір Пташеня чекатиме діток на навчальному майстер-класі «Як я допомагаю Миколаю». А  Дмитро Мавдрик, тренер колективу бального танцю «Карменс», проведе майстер-клас з «Повільного вальсу» і «Ча-ча-ча» для діток віком від 6 років.  На майстер-класі з показом технік айкідо та дзю-дзюцу діти зможуть направити свою енергію у правильне русло і будуть у дуже хорошій фізичній формі.

Батькам буде цікаво поспілкуватись з  Іриною Лабаз про раннє плавання. Ірину можна розпитати про час, коли варто починати плавати з дитиною; що робити, коли дитина плаче у воді; як уникнути переохолодження та багато іншого. Оксана Собко, знайома багатьом як Polinas Mommy, поспілкується на тему «Суд присяжних і повна амністія притомного материнства.. або: знову про почуття провини». На додачу, Анна Соколенко, консультант з грудного вигодовування, з радістю відповість на запитання не лише на зустрічі, але й он-лайн та особисто після свята.

Про те, як добре знати і головне чути, що каже і потребує ваша дитина, як розуміти та правильно виховувати своїх дітей, вікові кризи, метод активного слухання, впровадження в життя і ефективне використання та налагодження відносин будуть говорити разом з Богданою Янків, засновницею групи Місточок.

Вартість участі у святі – подарунок для потребуючих дітей або благодійний внесок на акцію «Миколай про Тебе не забуде».

Чекають всіх на сімейному святі «Я помагаю Миколаю».

Додаткова інформація про акцію: www.mykolaj.com.ua, www.facebook.com/MykolajProTebeNeZabude.

Миколай про тебе не забуде — щорічна благочинна акція, започаткована у Львові в 2001 році молодіжною громадською організацією «Академія Української Молоді», з метою збору подарунків для дітей із багатодітних та малозабезпечених сімей. Проводиться на всій території України напередодні дня святого Миколая. Метою акції є допомогти кожному наслідувати гарний приклад діянь Чудотворця та принести свято, радість, віру в чудеса з подарунками та вітаннями від Св. Миколая  малюкам, котрі цього потребують. Завданням акції є зібрати та роздати подарунки (солодощі, іграшки, книжки, фарби, олівці, зошити, засоби гігієни) для тих діток, які могли би залишитися без уваги, а також створити особливу чарівну атмосферу свята.

У 2015 році вдалося рознести подарунки для 2500 потребуючих дітей Львова, волонтерами акції стало понад 500 учнів старших класів та студентів львівських ВНЗ.

Учасником акції може стати кожен охочий у зручний для себе спосіб: волонтери – працюють на Фабриці святого Миколая, розносять подарунки дітям, меценати – надають пожертви та подарунки для діток, партнерські організації та спільноти – організовують збір подарунків в навчальних закладах, релігійних громадах та ін., перевізники – волонтери та партнерські організації, які можуть надати транспортні послуги для перевезення волонтерів та подарунків, засоби масової інформації – надають інформаційну підтримку та висвітлюють перебіг різних етапів заходу.

Академія Української Молоді отримала нагороду на обласному конкурсі «Благодійна Львівщина – 2012″ у номінації “Благодійник: дитяча або молодіжна організація”, а також була номінантом в національному конкурсі «Благодійна Україна 2013» за акцію “Миколай про Тебе не забуде!”

За додатковою інформацією звертайтесь:

Христина Дольна, тел.:  (097)  66 00 567

Анастасія Гураль, тел.: (097)  864 03 44

Ел.пошта: [email protected]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *