Прикордонники викрили трьох чоловіків, які намагалися провезти контрабандні сигарети

|

Протягом вихідних днів прикордонники Мостиського загону попередили три спроби прихованого перевезення контрабанди через державний кордон. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

1

Так, під час оформлення подорожуючих в пункті пропуску «Шегині», що на українсько-польському кордоні, з автомобіля «БМВ» громадянина Польщі прикордонники разом з працівниками митниці вилучили 1000 пачок цигарок марок «LM» та «Marlboro». Аби перевезти їх через кордон водій автомобіля сховав їх серед особистих речей, в ніші для запасного колеса та в середині звукового динаміку автомобіля.

2

В сусідньому пункті пропуску «Краковець», у двох випадках через спробу переміщення через кордон цигарок та спеціальне переобладнання для цього транспортних засобів, були вилучені два автомобіля марки «Фольксваген» польської реєстрації. Водії, мешканці Тернопільщини, сховали цигарки у задніх бамперах та лонжеронах автомобілів. Всього з автівок було вилучено 295 пачок цигарок, а також будуть вилучені і автомобілі, як засоби переміщення контрабанди.

Всього з початку 2016 року в пунктах пропуску на ділянці відповідальності Мостиського прикордонного загону було попереджено приховане переміщення понад 119 тис. пачок цигарок та вилучено 87 автомобілів, що використовувались для перевезення контрабанди.

Фото: прикордонний загін

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *