ОСТАННІ НОВИНИ

На потреби Львівщині виділено майже 65 мільйонів гривень

|

Упродовж тижня з обласного бюджету відповідно до замовлень головних розпорядників коштів профінансовано 63,2 мільйонів гривень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Із них – 200 тис грн спрямовано на будівництво підвідного газопроводу до села Нова Кам’янка Жовківського району, реконструкцію водопроводів у м. Борислав та смт. Шкло Яворівського району.

Окрім видатків на заробітну плату та захищених статей, у рамках реалізації обласних програм виділено кошти в сумі 15,6 млн грн.

Зокрема, на покращення медичної допомоги хворим нефрологічного профілю, а також діагностику, лікування та реабілітацію осіб, які постраждали внаслідок (під час) Революції Гідності та антитерористичної операції – 9,1 млн грн; проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку – 1,6 млн грн; охорони і збереження культурної спадщини області – 1,3 млн грн; сплату відсотків за надані позики населенню на енергозберігаючі засоби – 0,5 млн грн; надання компенсації перевізникам за пільговий проїзд окремих категорій громадян області – 0,4 млн грн та інші видатки – 2,7 млн грн.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *