ОСТАННІ НОВИНИ

У Радехові чоловік зберігав у себе вдома коноплю

|

На Львівщині поліцейські викрили зловмисника, який зберігав у себе вдома наркотичний засіб. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

konoplya

Працівники кримінальної поліції Радехівського відділення поліції під час санкціонованого обшуку у помешкані 32–річного жителя району виявили та вилучили два пакети з подрібненою речовиною зелено-коричневого кольору, схожу на рослини конопель. Власник пояснив, що зберігав її для власних потреб.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за стттею незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту.  Санкція статті передбачає покарання – штраф від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Вилучені під час обшуку наркотичні речовини правоохоронці скерували для проведення експертизи. Проводиться досудове розслідування.

Фото: dpchas.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *