ОСТАННІ НОВИНИ

У Червонограді під час сварки чоловік до смерті забив пенсіонерку

|

У Червонограді 31-річний чоловік під час сварки забив до смерті 78-річну бабусю. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

побив до смерті

В Червоноградський відділ поліції 23 листопада надійшло повідомлення від фельдшера Червоноградської центральної міської лікарні про те, що у власній квартирі померла 78-річна місцева мешканка.

Під час судово-медичної експертизи медики встановили, що причиною смерті жінки стали закрита черепно-мозкова травма та крововилив головного мозку.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає покарання – від семи до десяти років позбавлення волі.

Під час розслідування правоохоронці встановили особу зловмисника, котрий спричинив тілесні ушкодження загиблій. Ним виявився 31-річний червоноградець. 23 листопада близько 18.00 між власницею помешкання та її гостем раптово виникла сварка, під час якої чоловік наніс жінці кілька ударів руками і ногами в область голови.

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину, суд обрав для нього міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Проводиться досудове розслідування.

Фото: www.versii.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *