ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові «Шахтар» приймає «Коньяспор». За фанами стежить 700 правоохоронців

|

Публічну безпеку у Львові під час сьогоднішнього футбольного матчу Ліги Європи забезпечуватимуть більше семисот правоохоронців. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Національної поліції Львівщини.

футбол

Як відомо, сьогодні, 24 листопада, на стадіоні «Арена Львів» відбудеться матч групового етапу Ліги Європи між командами «Шахтар» (Україна) та «Коньяспор» (Туреччина).

Початок матчу о 20.00. На стадіоні «Арена Львів» матч переглядатимуть близько дванадцяти тисяч вболівальників, з них близько восьмисот – футбольні фанати з Туреччини.

Публічну безпеку у місті та поблизу стадіону забезпечуватимуть більше семисот правоохоронців – працівники підрозділів Головного управління Національної поліції у Львівській області та Управління патрульної поліції міста Львова.

Правоохоронці звертаються до вболівальників з проханням приїжджати на стадіон завчасно, аби не створювати черги та дотримуватись правил поведінки на стадіоні під час перегляду матчу.

Також поліцейські попереджають про речі, заборонені до пронесення у чашу стадіону, які у вболівальників при вході перевірятимуть стюарди, а також про неприпустимість перебування у публічному місці у стані алкогольного сп’яніння.

Працівники поліції нестимуть службу по охороні публічного порядку на території поблизу стадіону «Арена Львів», особливу увагу також приділять центральній частині міста, автобусним станціям та залізничному вокзалу, куди прибуватимуть вболівальники.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *