ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканців Львівщини закликають не вестися на афери шахраїв, які обіцяють «допомогти» із документами чи землею

|

Поліцейські Львівщини нагадують про найбільш розповсюджені шахрайські схеми видурювання коштів у мешканців. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

шахрай

Так, у Миколаївське відділення поліції 17 листопада за допомогою звернулась 37-річна місцева мешканка. Жінка повідомила, що більше трьох місяців тому вона передала кошти – п’ять тисяч доларів, своєму знайомому, колишньому працівнику органів місцевого самоврядування, за сприяння у виділенні їй земельної ділянки у одному з сіл району під забудову. Проте, до цього часу «питання» вирішене не було, повернути гроші жінка не змогла – тому звернулась по допомогу до поліцейських. Наразі за цим фактом проводиться перевірка, вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею «шахрайство».

Правоохоронці вкотре застерігають мешканців – не довіряйте свої гроші людям котрі обіцяють «допомогти» у вирішенні питань, пов’язаних з виготовленням документів, виділенням ділянок чи такого іншого. Ці люди не завжди мають ті наміри, про які повідомляють вас. Інколи, як у цьому випадку, їх мета – заволодіти вашими коштами. Якщо відчуваєте підозру, що Вас намагаються обдурити шахраї, звертайтесь по допомогу до правоохоронців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *