ОСТАННІ НОВИНИ

Російській співачці Kristina Si заборонено в’їжджати на територію України

|

Сьогодні вранці, 6 листопада,  в аеропорту «Бориспіль», прикордонники депортували російську співачку KristinaSi з України.Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДПС.

si

Так, під час паспортного контролю пасажирів, які відлітали до Мінська, прикордонники перевірили інформацію про можливе порушення громадянкою РФ, Саркисян Крістіною Ельхановною, (артистка, що виступає під псевдонімом KristinaSi) законодавства України в частині, що стосується перетину державного кордону України через недіючі пункти пропуску та перебування на тимчасово окупованих територіях.

Держприкордонслужба встановила, що такі факти дійсно мали місце. У зв’язку з цим, на підставі ст. 2042 КУпАП (порушення порядку в’їзду/виїзду на/з ТОТУ) та ст. 13 ЗУ «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства» відносно даної громадянки РФ було складено протокол про адміністративне порушення за ст.204-2 КУпАП та заборонено їй в’їзд в Україну терміном на 3 роки. Громадянка РФ відмовилась від присутності в суді, про що  написала заяву та найближчим рейсом  залишить межі України.

Державна прикордонна служба України звертається до громадян, профспілок, установ та громадських організацій, у разі запрошення на територію України іноземців та осіб без громадянства, уточнювати у них, чи не відвідували вони, насамперед незаконно, ТОТУ АР Крим та окремих районів Донецької та Луганської областей.

Нещодавно стало відомо, що 140 артистам росії заборонений в’їзд в Україну.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *