ОСТАННІ НОВИНИ

140 артистам Росії заборонено в’їзд в Україну

|

Служба безпеки України повідомила, що 140 російським артистам заборонено в’їзд на територію України. Цю інформацію СБУ надана на звернення нардепа Ольги Червакової. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

kobzon

Викладаю відповідь СБУ на звернення, яке в ультимативній формі вимагали відправити активісти руху «Відсіч» щодо російських артистів. Вони стверджували, що ще торік у грудні відправили звернення на СБУ з переліком артистів-пропагандистів, і на це звернення досі ніхто не відповів. 12 жовтня мною було направлене депутатське звернення до голови СБУ Василя Грицака»,- повідомила депутат.

«Ось відповідь. Звернення вивчено, перевірку викладених фактів проведено. СБУ заборонила в’їзд 140 діячам культури РФ, в тому числі – 50-тьом – починаючи з грудня минулого року. Сподіваюсь, це закриє дискусію про тотальне неробство спецслужб в цьому напрямку, рівно як і дискусію щодо необхідності внесення в парламентську залу законопроектів, які рівно нічого не змінять, а лише дадуть піар-привід авторам»,- наголосила вона.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *