ОСТАННІ НОВИНИ

Організатори концерту Потапа і Насті розповіли, чому скасували подію

|

Організатори концерту Потапа і Насті у Львові розповіли Львівському порталу, чому скасували концерт дуету.

gjnfg

«Я не хочу опускатись до рівня політиканів і так званих “патріотів” і розказувати, що ми зробили за останній тиждень, щоб концерт Потапа і Насті відбувся, і через що пройшли, як пояснювали і обґрунтовували з різних сторін свою думку. Рівень діалогів, дискусій, переговорів, як і з громадськими організаціями так і з чиновниками, ніяк не асоціювався з культурною столицею України, містом Лева, слоган і візія якого говорить про відкритість до світу, європейськість та толерантність. На жаль, нам не вдалось достукатись до цих людей і пояснити те, що відбулось в Хмельницькому нічого спільного з патріотизмом не має. Також не хочу виступати адвокатом Потапа і розповідати про те, що ні в яку Росію він не їздив, квоти він один з перших підтримав і т.д»,- повідомив виконавчий директор ТОВ «Гастролі юей».

«Захистити людей немає кому, вдаватись до найму сотень приватних охоронців та будувати турнікети перед цирком, чим провокувати радикалів на силові дії – це теж не вихід. В нас безпечне, вільне місто тому, звичайно, ми змушені скасувати концерт, щоб так залишалось і надалі», – додав він.

Також організатори зазначили, що готові повернути кошти усім, хто купив квитки на концерт, або обміняти їх на квитки на будь-яку іншу подію.

« З понеділка до п’ятниці наступного тижня запрошуємо до нас в офіc (вул. Технічна 1, 3-й поверх з 10:00 до 18:00) для повернення коштів».

Раніше Львівський портал писав, що концерт Потапа і Насті у Львові скасовано.

Також Львівський портал повідомляв, що місцеві активісти звернулись до обласної влади з проханням скасувати концерт.

Нагадаємо, що у Львові рішенням міської ради заборонено  виступи артистів, що гастролюють країною-агресором, пропагуючи проросійські цінності.

Всередині вересня львівських депутатів закликали скасувати концерт Потапа і Насті.

У мерії ж конкретного рішення з цього приводу не прийняли. 

На минулій сесії обласної ради 25 жовтня депутат Петро Жукровський заявив, що концерт Потапа і Насті може призвести до соціального вибуху.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *