ОСТАННІ НОВИНИ

Концерт Потапа і Насті у Львові може привести до соціального вибуху, - депутат

|

Учора, 25 жовтня, на черговій сесії Львівської обласної ради депутат Петро Жукровський закликав поставитись відповідально до прийнятих рішень і не чекати, поки спроби заробляти гроші на популярних артистах, які не гребують виступами в Росії, анексованому Криму чи територіях ЛНР та ДНР, закінчаться трагічно у Львові. Про це йдеться у депутатському зверненні, яке П. Жукровський виголосив під час сесії, повідомляє кореспондент Львівського порталу

потап

«Змушений нагадати вам про те, що замало приймати постанови і рішення. Вони нічого не варті, якщо їх не виконувати, – наголошує депутат, – колаборантів продовжують привозити у Львів. Не вперше з часу прийняття рішення. Хтось на цьому просто заробляє гроші. Будь-якою ціною. 29 жовтня у Львові може відбутись черговий соціальний вибух. Напруга зростає, ми будемо чекати біди, чи виконувати рішення, які приймаємо?», – заявив Петро Жукровський.

Так, у своєму зверненні Петро Жукровський вимагає відповідей: чи від часу прийняття, за майже півроку, щось напрацьовано, аби такі рішення реально виконувались? Організатори концертів попереджені про заборону і чи знайдено механізм впливу на них? Чи попередили про рішення керівників закладів, які надають в оренду приміщення для проведення таких концертів? Зокрема, що конкретно зроблено, аби на Львівщині 29 жовтня не сталось того, що вже відбулось у Хмельницькому?

Нагадаємо, що у Львові рішенням міської ради заборонено  виступи артистів, що гастролюють країною-агресором, пропагуючи проросійські цінності.

Всередині вересня львівських депутатів закликали скасувати концерт Потапа і Насті.

У мерії ж конкретного рішення з цього приводу не прийняли. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *