ОСТАННІ НОВИНИ

У лікарні, школи та дитсадки Львова запустили тепло: куди звертатись, якщо батареї досі холодні?

|

У Львові від сьогодні, 10 вересня, лікарні, школи та садочки, що звернулись до комунальників, почали отримувати теплопостачання. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

опалення

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», усі бюджетні установи – школи, садочки, лікарні, які надіслали листи-звернення про відновлення теплопостачання, отримують тепло.

«Як і кожного року, ми відновлюємо подачу опалення до лікарень, садочків, шкіл на основі їхніх листів-звернень. Якщо бюджетна установа має акт готовності і надіслала звернення – жодної затримки нема. Це вже кількарічна практика. Тому, незалежно є розпорядження чи ні, ми відновлюємо подачу тепла до бюджетних установ, якщо в них є така потреба. У своїх листах бюджетні установи вказували дату, коли відновити тепло. Більшість з них просили відновити подачу опалення з 10 жовтня – від сьогодні», – розповідають тепловики.

Так, якщо у садочку чи школі вашої дитини немає опалення, то варто дізнатись, чи надіслав заклад звернення. Якщо так – то треба телефонувати до «Львівтеплоенерго» за поясненнями.

Водночас, як йдеться у розпорядженні міського голови за 10 жовтня, керівників освітніх закладів про це рішення мали би попередити чиновники департаменту гуманітарної політики.

Минулого тижня львівські депутати просили міського голову Львова увімкнути опалення у школах, дитсадках та лікарнях міста. У деякі лікарні міста тепло почало надходити 5 жовтня.

Раніше повідомлялось, що від завтра, 11 вересня, у Львові стартує опалювальний сезон. У Львівській області опалювальний сезон стартує стандартно -15 вересня.

Нагадаємо, ЛМКП «Львівтеплоенерго» у новому опалювальному сезоні 2016-2017 р здійснюватиме подачу опалення до 1627 ж\б, обслуговуватиме 195 закладів освіти та 51 установу охорони здоров’я.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *