ОСТАННІ НОВИНИ

Потрійна ДТП на Львівщині. Є постраждалі

|

На Львівщині внаслідок потрійного автозіткнення постраждали троє осіб. Всі обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюють правоохоронці. Про це Львівському порталу повідоми у прес-службі Національної поліції Львівщини.

дтп2

Дорожньо-транспортна пригода сталася 17 вересня, близько 16.35, у селі Бартатів Городоцького району. За попередніми даними, 30-річний львів’янин, перебуваючи за кермом автомобіля «Шкода Фабія» втратив пильність і скоїв зіткнення з автомобілем «Фольксваген Пасат», під керуванням 43-річного львів’янина, який рухався попереду. Внаслідок зіткнення «Фольксваген» виїхав на смугу зустрічного руху і в’їхав у автомобіль «Міцубіші Ланцер».

У результаті дорожньо-транспортної пригоди отримали тілесні ушкодження і були доставлені в лікарню  водій і 9-річний пасажир автомобіля «Фольксваген», а також 56-річна пасажирка автомобіля «Міцубіші». Після надання медичної допомоги їх було відпущено додому.

Внаслідок автопригоди всі три автомобілі-учасники ДТП, зазнали технічних ушкоджень. Всі обставини автопригоди встановлюють правоохоронці, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *