ОСТАННІ НОВИНИ

Бойовики чхали на «режим тиші»: обстріли у зоні АТО відновилися

|

Сьогодні з опівночі до десятої години в районі проведення АТО зберігався режим «тиші».  А вже після десятої години ранку було зафіксовано неприцільну стрільбу з великокаліберного кулемета в напрямку селища Луганське. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі АТО.

АТО

Водночас у повідомленні зазначається, що з дванадцятої години почала надходити інформація про застосування станкових протитанкових гранатометів по Троїцькому та Невельському. Зокрема, захисників Авдіївки обстріляли з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї.

За оперативною інформацією, на передових позиціях незаконних збройних формувань перебували журналісти російських телевізійних каналів для можливої фіксації «порушення українською стороною режиму тиші».

Як наголошують у штабі, Збройні Сили України на провокації не відповідають, вогонь у відповідь не відкривають та виконують наказ Президента України – Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України та неухильно дотримуються Мінських угод.

Відтак, усього з опівночі до вісімнадцятої години незаконні збройні формування 6 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України.

Як Львівський портал повідомляв, Петро Порошенко заявив, що нині у зоні АТО встановили «режим тиші».

Фото: unian.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *