ОСТАННІ НОВИНИ

НАЗК припинила доступ до системи е-декларування

|

На офіційному сайті Національне агентство з питань запобігання корупції тимчасово припинило доступ до системи е-декларування. Про це повідомляє відомство на своїй сторінці у Facebook, передає Львівський портал.

е-декларування

Як йдеться у повідомленні, нині набуло чинності рішення Національного агентства з питань запобігання корупції стосовно внесення змін до деяких рішень НАЗК щодо функціонування Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Водночас у НАЗК нагадують, що система електронного декларування розпочне працювати у повному обсязі з 1 вересня 2016 року.

«Суб`єкти декларування, які до набрання чинності цим Рішенням, подали до Реєстру необхідні документи, повинні невідкладно, але не пізніше семи календарних днів, які обраховуються з 01 вересня 2016 року, перевірити зміст поданих ними до Реєстру документів та у разі виявлення неповних або недостовірних відомостей в них подати виправлені документи.

Документи, подані суб`єктами декларування із застосуванням електронних систем дистанційної ідентифікації, що використовують бази клієнтських даних банків, до набрання чинності цим Рішенням, є чинними.

Суб`єктам декларування, які зареєструвалися в Реєстрі шляхом застосування електронних систем дистанційної ідентифікації, що використовують бази клієнтських даних банків, після набрання чинності цим рішенням, для подальшої роботи в Реєстрі необхідно отримати особистий ключ та посилений сертифікат відкритого ключа електронного цифрового підпису», – зазначається у повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *