ОСТАННІ НОВИНИ

На Паралімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро їдуть дев'ять спортсменів зі Львівщини

|

Менше місяця залишилося до відкриття XV літніх Паралімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро. Міністерство молоді та спорту України затвердило персональний склад національної збірної команди України для участі в XV літніх Паралімпійських іграх. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

1

Україна відряджає в Бразилію представників 14 видів спорту: академічне веслування (8); велосипедний спорт (1); волейбол сидячи, жінки (12); голбол, жінки (6); дзюдо (11); пауерліфтинг (8); плавання (44); легка атлетика (25); кульова стрільба (6); стрільба з лука (3); настільний теніс (11); параканое (4); фехтування на візках (6); футбол ДЦП (14).

У складі національної паралімпійської команди України в Ріо-де-Жанейро змагатимуться й 9 представників Львівщини:

Антон Дацко, 1983 р.н. (фехтування на візках)

Андрій Демчук, 1987 р.н. (фехтування на візках)

Наталія Морквич, 1992 р.н. (фехтування на візках),

Роксолана Дзьоба-Балян, 1982 р.н. (стрільба з лука),

Орися Ільчина, 1990 р.н. (легка атлетика),

Роман Павлик, 1983 р.н. (легка атлетика),

Мар’ян Квасниця, 1992 р.н. (плавання),

Марина Стабровська, 1993 р.н. (плавання),

Віктор Дідух, 1987 р.н. (настільний теніс).

В складі тренерського корпусу будуть представлені й четверо фахівців Львівщини: О.П. Ільяшенко (старший тренер, стрільба з лука); О.І. Дідух (тренер, настільний теніс); О.С. Сальнікова (тренер, плавання); С.М. Колеснікова (тренер, фехтування на візках).

Відтак 27 серпня, у суботу, о 19:00 годині, в столиці України на Майдані Незалежності відбудеться урочиста церемонія проводів найчисельнішої в історії українського паралімпійського спорту національної паралімпійської збірної команди України.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *