ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові оголошено набір волонтерів на «Дні європейської спадщини»

|

Активних, креативних, привітних та комунікабельних людей запрошують стати волонтером на заході «Дні європейської спадщини 2016», який відбудеться у Львові 24-25 вересня. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

дні

«Ми запрошуємо Вас приєднатись до команди організаторів та проявити свої організаційні навики у формуванні та наповненні програми заходу; стати волонтером-координатором під час цікавих екскурсій у закритих або маловідомих місцях Львова, а якщо Ви вважаєте себе добрим фото- чи відеооператором – долучитись для фото- та відеозйомки екскурсій під час заходу», – зазначають організатори.

Щоб стати волонтером, потрібно заповнити заявку: http://bit.ly/2ayVNgn.

Заявки приймаються до 10 вересня 2016р.

Довідка:

24-25 вересня 2016 р. у Львові шостий рік поспіль пройдуть Дні європейської спадщини. Цього разу темою Днів стали сади і парки Львова.

У програмі – піші та велопрогулянки міськими садами, парками та скверами, дискусії, міська гра-квест та виставка фотографій. Як і у попередні роки, участь безкоштовна, але на більшість заходів необхідна попередня реєстрація. Цього року Дні європейської спадщини пройдуть також в інших містах України, зокрема, в Києів, Одесі, Харкові, Ужгороді, Чернівцях, Луцьку та Херсоні. Слідкуйте за оновленням інформації на сайті: www.lviv.travel або на фейсбук-сторінці Днів у Львові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *