ОСТАННІ НОВИНИ

Працівники львівської мерії фігурують у справі про розкрадання державних коштів

|

Працівниками управління боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом проведено дослідження фінансово-господарської діяльності ПП «Е-К» щодо отримання державних коштів та їх подальшого використання протягом 2014 – 2015 років. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС Львівщини.

привласнення державних грошей

Проведеним дослідженням встановлено, що у вказаному періоді ПП «Е-К» отримано бюджетні кошти за виконані роботи, замовниками яких були районні відділи освіти управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради, управління охорони навколишнього середовища, вищий навчальний заклад м.Львова.

В подальшому ПП «Е-К» частину бюджетних коштів в сумі 1 мільйон 81 тис. грн перерахувало на рахунки ряду СГД з ознаками «фіктивності».

За матеріалами дослідження районним відділом поліції ГУ Національної поліції у Львівській області внесено кримінальне провадження щодо службових осіб ПП «Е-К» (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *