ОСТАННІ НОВИНИ

За одну добу львівські патрульні впіймали трьох водіїв під наркотиками

|

У Львові патрульні зупинили трьох водіїв у стані наркотичного сп’яніння. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції.

1

Так, учора, 9 серпня, патрульні помітили на вулиці Замарстинівській автомобіль ВАЗ 21093 без бампера.

«32-річний водій відмовився пред’явити документи. У нього виявили ознаки наркотичного сп’яніння. Для встановлення особи його доставили до Шевченківського відділу поліції, де в присутності 2-х свідків він відмовився від проходження огляду на стан наркотичного сп’яніння. На нього склали протокол за керування у нетверезому стані транспортним засобом та винесли постанову за керування без документів. Згаданий громадянин раніше притягався за крадіжки і має оголошену підозру Франківським відділом поліції за грабіж», – повідомлять патрульні.
Того ж дня патрульні отримали орієнтування на автомобіль BMW.

«Заявник повідомив, що водій та пасажири на вулиці Гната Хоткевича після того, як розпивали пиво, сіли та й поїхали в напрямку вулиці Сихівської. Інспектори зупинили згаданий автомобіль. Водію запропонували пройти перевірку на стан сп’яніння. Пристрій драгер показав нульовий результат. Медики взяли сечу для перевірки на вміст у ній наркотичних речовин. Результат – водій перебував у стані наркотичного сп’яніння. В сечі виявили амфетамін та субітекс у великих дозах. На водія склали протокол за керування автомобілем у нетверезому стані»,- йдеться у повідомленні.
Ще одного водія вчора зупинили на вулиці Надійній.

«На автомобілі Daewoo Lanos були характерні для ДТП пошкодження. Під час спілкування із водієм інспектори виявили ознаки наркотичного сп’яніння. Чоловік відмовився в присутності двох свідків від огляду на стан сп‘яніння. Полісмени склали протокол за керування у нетверезому стані та вилучили водійське посвідчення»,- резюмують патрульні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *