ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині невідомі організували підпал електропідстанції

|

Працівники Городоцького відділення поліції встановлюють обставини події та особи зловмисників, причетних до підпалу електростанції. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

пожежа

У Городоцьке відділення поліції 9 серпня о 3.50 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від мешканця села Мшана про те, що у селі горить електрична підстанція.

Як встановили на місці події працівники Городоцького відділення поліції, невідомі особи обклали підстанцію автомобільними шинами та підпалили.

«Ми встановлюємо обставини та осіб, причетних до скоєння цього злочину. Опитали мешканців села. Останнім часом скарг на роботу підстанції не надходило, хоча взимку такі скарги були. Проте про намір підпалити підстанцію ніхто не заявляв. Прохання до всіх, хто володіє якоюсь інформацією про скоєння підпалу чи осіб, причетних до цього, повідомляти у Городоцьке відділення поліції або на оперативну лінію 102», – прокоментував подію начальник Городоцького відділення поліції підполковник поліції Олександр Прокопчук.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст.194-1 (умисне пошкодження об’єктів електроенергетики) КК України. Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *