ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські поліцейські гналися за одним злодієм, а злапали двох

|

У Львові патрульні затримали квартирного злодія і його поплічника з викраденим раніше телефоном. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції.

1

Так, учора, 9 серпня, об 11.00 годині дня патрульні отримали виклик з вулиці Остроградських  від очевидця, який повідомив, що бачив, як невідома особа розбила вікно на першому поверсі будинку і проникла в квартиру.

«Їдучи на виклик, неподалік зазначеного будинку інспектори зауважили невідомого чоловіка, який різко змінив траєкторію руху, коли побачив поліцейських. Інспектори зупинили його, адже поведінка особи і близькість до ймовірного місця злочину викликала підозру в охоронців правопорядку. Патрульні разом із цим чоловіком пішли на зустріч до заявника, який стояв за кілька метрів від них. Громадянин повідомив, що, ймовірно, зловмисник ще в квартирі. Інспектори помітили невідому особу в квартирі, яка одразу заховалася. Полісмени зв’язалися з власником помешкання, який приїхав.

В помешканні виявили невідомого з очевидними ознаками наркотичного сп‘яніння. Він не зміг пояснити, що робить в чужій квартирі. Речі в кімнатах були розкидані. 29 – річний чоловік мав свіжий поріз на руці. На місце викликали слідчих з Франківського відділу поліції», – повідомляють у поліції.

Підозрюваний розповів, що добре знає 30-річного чоловіка, якого патрульні зустріли, прямуючи на виклик. Інспектори провели поверхневий огляд раніше затриманого і виявили у нього телефон, який перебуває у розшуку Залізничним відділом поліції. Обидва чоловіки раніше судимі і зараз відбувають умовний термін покарання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *