ОСТАННІ НОВИНИ

Ліси Львівщини продовжують безсовісно рубати

|

На Львівщині правоохоронці припинили незаконну рубку карпатських лісів. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

вирубка

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області спільно з працівниками Сколівського відділення поліції повідомили про підозру у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки майстру лісу одного з лісогосподарств на Львівщині.

Як встановили правоохоронці під час досудового розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.2 ст.367 (службова недбалість) КК України, майстер лісу, у обов’язки якого входило збереження лісових ресурсів від незаконних порубок та здійснення охорони і захисту лісу, допустив та приховав факти незаконних порубок лісу. Внаслідок цього довкіллю завдано збитків на суму майже двісті тисяч гривень.

У лютому цього року на ввірених йому територіях майстер лісу не вживав ніяких заходів щодо заборони незаконної порубки лісу, не виявляв, не затримував та не складав протоколів про порушення на осіб, котрі вчинили незаконні рубки лісу, допустивши у такий спосіб незаконну рубку 46 дерев. Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *