ОСТАННІ НОВИНИ

Служба автомобільних догів ремонтує трасу Броди – Тернопіль, яку не реставрували 23 роки

|

Дорожниками завершено ремонт однієї з двох ділянок автомобільної дороги Р-39 Броди – Тернопіль, а саме від села Накваша до межі Львівської області. Про це Львівському порталу повідомили у Службі автомобільних доріг у Львівській області.

дорога

На ділянці автомобільної дороги Р-39 км 0+000 – км 20+000 здійснюються роботи з фрезування існуючого покриття, розпушування з додаванням нових матеріалів ЩПС, влаштування вирівнюючого шару асфальтобетону, укріплення узбіч та влаштування кюветів

За сприятливих погодних умов згідно попередніх графіків роботи планують завершити до кінця 30 серпня поточного року.

Асфальтне покриття дороги Р-39 Броди-Тернопіль,  протяжністю 31,6 км, протягом останніх років було вкрай незадовільним і потребувало негайного ремонту, адже середня інтенсивність руху цією автодорогою становить ~ 2150 автомобілів на добу. Через недофінансування галузі дорогу не ремонтували 23 роки.

дорога1

Однак вже в цьому році в обласному бюджеті Львівщини передбачили 5,5 млн. грн. на ремонт дороги Р-39 Броди-Тернопіль з подальшим до фінансуванням.

Станом на 8 серпня на ділянці км 0+000 – км 31+586 проведено роботи з холодного фрезування протяжністю  6,56 км, влаштовано основу з додаванням ЩПС (щебенево-піщаної суміші) протяжністю 3,97 км та влаштовано 6,56 км вирівнюючого шару асфальтобетону.

Роботи виконує підрядна організація ТзОВ «Техно-Буд-Центр»

Нагадуємо, ремонтні роботи на даних ділянках автодороги розпочали 21 травня 2016 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *