ОСТАННІ НОВИНИ

Користувачів «Київстару» у Львові попереджають про перебої у зв’язку з 8 серпня

|

У Львові абонентів «Київстару» попереджають про можливі перебої під час користування мобільного інтернету та мобільного зв’язку. СМС-повідмолення з таким змістом почали надходити користувачам «Київстару», передає кореспондент Львівського порталу.

вкрав телефон

Як повідомляють у прес-службі «Київстару», такі негаразди будуть пов’язані із встановленням нового обладнання на станціях.

«Починаючи з 8 серпня 2016 року технічні служби «Київстар» розпочнуть роботи із встановлення на базових станціях  у Львові та передмісті нового високотехнологічного обладнання…Про початок робіт у кожному районі компанія завчасно попередить абонентів, розмістивши інформацію на офіційному сайті компанії www.kyivstar.ua/lvsw , а також за допомогою SMS. Для зручності наших абонентів роботи будуть проводитися у години мінімального навантаження на мережу та виключно у світлий час доби з міркувань безпеки. У разі необхідності виклику служб екстреної допомоги, а саме 101, 102, 103 та 104, абоненти «Київстар» зможуть дзвонити на єдиний номер екстреного виклику – 112», – йдеться у повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *