ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО ворог травмував сімох українських бійців

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, 7 військовослужбовців отримали поранення. Про це Львівському порталу повідомили в інформаційно-аналітичному центрі РНБО.

мапа 04-08

Луганський напрямок

Вчора відбувся 1 короткотривалий ворожий обстріл – біля с. Новозванівка Попаснянського району.

Донецький напрямок

Вчора тривали цілодобові бої під Авдіївкою. Епізодично окупанти застосовують міномети, причому це відбувається як вдень, так і вночі. Пошкоджені лінії електропередач. Авдіївський коксохімічний завод перейшов на аварійний режим роботи. Водопостачання міста – під загрозою.

Також дуже неспокійно вчора було в Зайцевому, де ворог надвечір здійснив 2 обстріли з гармат калібром 122 мм, випустивши по наших позиціях 35 снарядів.

Вранці ворожі снайпери відкрили вогонь по КПП наших прикордонників у Майорську. Стрільба велася протягом 15 хвилин. За фактами, про які розповів сьогодні на традиційному щоденному брифінгу речник  адміністрації Президента України з питань АТО  полковник  Олександр Мотузяник, на інших ділянках фронту – світлодарській дузі, західніше Горлівки, Донецькому аеропорту – ворог теж порушував режим тиші, проте загалом обстановка там значно спокійніша.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку стався 21 ворожий обстріл, зокрема 10 – з важкого озброєння.

Маріупольський напрямок

Основними «гарячими точками» вчора були Красногорівка та Широкине, де окупанти неодноразово застосовували важке озброєння – міномети та гаубиці, а також снайперів. Особливо потужним був саме артилерійський обстріл поблизу Широкиного, коли протягом 20 хвилин окупанти випустили в бік наших позицій 30 снарядів.

Також НЗФ порушували режим тиші у Мар’їнці, Гранітному і Талаківці, здебільшого у другій половині дня.

Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 16 ворожих обстрілів, зокрема 6 – з важкого озброєння.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *