ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівводоканалу» погодили інвестиційну програму на 68 мільйонів

|

Учора виконком Львівської міської ради ухвалив рішення про погодження «Інвестиційної програми ЛМКП «Львівводоканал» на 2017 рік», відповідно до якої сума запланованих капіталовкладень комунального підприємства складатиме 68 млн 80 тис.230 грн. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Львіводоканал

Як проінформували у «Львівводоканалі», у затвердженій Інвестиційній програмі передбачено реконструкцію об’єктів водопостачання, зокрема реконструкцію 18-ти насосних станцій підкачки на суму 3 млн 587 тис. 99 грн, реконструкцію свердловин – 8 млн 919 тис. 57 грн, встановлення приладів обліку води на вводах у багатоповерхові житлові будинки м.Львова на суму 5 млн 204 тис. 100 грн.; реконструкцію каналізаційної насосної станції КНС-7 – 5 млн 181 тис. 80 грн.  Однак, основні  кошти в межах інвестпрограми, а саме 45 млн 187 тис. 500 грн, будуть скеровані на витрати, пов’язані з обслуговуванням позики Світового банку.

Нагадаємо, водоканалам, які є суб’єктам природних монополій та в установленому законодавством порядку отримали ліцензію на право здійснювати господарську діяльність з централізованого водопостачання та водовідведення, необхідно розробляти, погоджувати та затверджувати інвестиційну програму з метою визначення обґрунтованості запланованих ними капіталовкладень та витрат у структурі інвестиційної складової тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення за регульованим тарифом на принципах економічної доцільності, а також цільового використання коштів, відповідно до «Порядку розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення», затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 14.12.2012 р. № 630, постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг від 14.12.2012 р. № 381 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 11.01.2013 р. за № 98/22630.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *