ОСТАННІ НОВИНИ

Департамент міжнародного співробітництва ЛОДА кличе на роботу

|

Департамент міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської облдержадміністрації оголошує конкурс на зайняття вакантних посад на державну службу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

робота

Зокрема, шукають кандидатів на наступні посади:

– заступника директора департаменту – начальника управління забезпечення та супроводу проектів міжнародної технічної допомоги;
– начальника управління міжнародного співробітництва та євроінтеграції;
– провідного спеціаліста відділу супроводу та реалізації проектів міжнародної технічної допомоги управління забезпечення та супроводу проектів міжнародної технічної допомоги (на умовах стокового трудового договору);
– спеціаліста відділу супроводу та реалізації проектів міжнародної технічної допомоги управління забезпечення та супроводу проектів міжнародної технічної допомоги;
– спеціаліста відділу промоції управління міжнародного співробітництва та євроінтеграції.
Вимоги до професійної компетентності кандидатів на посади державної служби:
– категорія “Б” (заступник директора-начальник управління, начальник управління) вища освіта, ступінь магістра, досвід роботи на посадах державної служби категорій “Б” чи “В” або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років.

Спеціальні вимоги: знання у сфері міжнародного співробітництва та євроінтеграції, міжнародної співпраці та залучення міжнародної технічної допомоги, державного управління, бюджетного законодавства. Вільне володіння англійською мовою.

– категорія “В” (провідний спеціаліст, спеціаліст) вища освіта, молодший бакалавр, бакалавр, без досвіду роботи.

Спеціальні вимоги: знання у сфері міжнародної співпраці та залучення міжнародної технічної допомоги, міжнародного співробітництва євроінтеграція, зовнішніх зв’язків. Вільне володіння англійською мовою.

Надається перевага кандидатам на посади зі спеціальностями: “Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії”, “Міжнародний бізнес”, “Міжнародні відносини та дипломатична служба”, “Маркетинг”, “Політологія”, “Державне управління”.

Конкурс відбуватиметься 22 серпня 2016 року о 12:00 год у приміщенні Львівської ОДА (вул. Винниченка, 18, кабінет 112).
Контактна особа: Антонів Анна Володимирівна, тел: (032)261-30-78, e-mail: [email protected]

Детальніше із умовами конкурсу, а також переліком документів, необхідних для участі, можна ознайомитись на сайті Національного агентства України з питань державної служби.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *