На Львівщині чоловік накинувся зі зброєю на свою тещу та її матір

|

На Львівщині чоловік влаштував збройний дебош на подвір’ї у тещі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

рушниця

До Яворівського відділу поліції 31 липня надійшло повідомлення від 57-річної жительки одного зі сіл району про те, що близько 13.30 до її приватного господарства прийшов зять, який проживає у цьому ж селі.

Чоловік на подвір‘ї затіяв сварку під час якої, маючи власну мисливську рушницю, погрожував їй фізичною розправою та здійснив кілька пострілів у стіну житлового будинку. Також побив її  77-річну матір, яка кинулася на захист доньки.

Працівники сектору реагування патрульної поліції, які прибули на місце події за викликом, втихомирили 46-річного чоловіка, який пояснив, що затіяв сварку через «сімейні непорозуміння». Він добровільно видав правоохоронцям свою зареєстровану мисливську рушницю «ІЖ 43Е» калібру 12 мм і був доставлений до відділу поліції для з‘ясування всіх обставин події.

Внаслідок пострілів з рушниці, пошкоджено фасад і вхідні двері житлового будинку та прибудинкову огорожу. З місця події вилучено шість гільз калібру 12мм. Ніхто з людей не постраждав.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *