ОСТАННІ НОВИНИ

Юний фанат зі Львова таки пакує валізу на Євро-2016

Ярослав Сиваківський, Львівський портал

|

Відомий львівський фанат збірної України із футболу Володя Бобенчик, разом із своєю родиною, отримав візи, а відтак пакує валізи на Євро-2016. Про це стало відомо зі слів матері Володимира – Маряни Блобенчик у Фейсбук, передає кореспондент Львівського порталу.

175

«Володіна мрія здійсниться! Visa у паспорті! Хочу щиро подякувати усім, хто долучився і допомагав нам увесь цей час!!! Без вашої підтримки ми б не впоралися! Тепер залишилось підтримувати так само палко нашу збірну і перемога на Євро наша! Українці – ви сила!

Окремо хочу подякувати всім-всім журналістам ваша робота неоціненна!», – повідомила емоційно жінка.

174

Водночас позитивне рішення апеляції родини Бобенчиків вселило надію на перегляд ряду відмов у видачі віз українцям із квитками на матчі Євро-2016.

«Ми оформили документи належним чином, з перекладом всіх довідок! Шенгени у нас не перші, і документи ідеальні і в повному об’ємі. Але обурила нас не відмова, а причина відмови – надані документи не довели їм мету поїздки. Мета поїздки ЄВРО2016, вказали жирними літерами у анкеті. А хіба 11 іменних квитків на матчі не доводять мету? Чи їм важко повірити, що сім’я з дитиною 7 років може любити футбол? Мабуть нам потрібно було у візовий прийти з фаєрами і дудками?! Франція всього на всього приймає Євро, а поводиться як власник цього турніру. Вони зобов’язані належно прийняти у себе всі європейські збірні, та їх вболівальників. Так як свого часу приймали їх ми, на ЄВРО-2012. І доречі мені про відмову у візах Францією написали дуже багато людей з квитками на матчі, але вони змирились, а ми НІ!!! Але тепер і вони готові йти до кінця», – відповіла Марія Бобенчик на закиди у тому, що її родина невірно оформила документи на візи.

Як відомо усе почалося із повідомлення про те, що Франція не впустила на Євро-2016 маленького фаната зі Львова. І це не зважаючи на те, що родина оформила усі документи ідеально і мала всі квитки на матчі та навіть на перельоти. Після цього в МЗС України взялися за справу юного фаната, якому не дали візу на Євро-2016. Відтак Україна надіслала Франції ноту протесту. Вочевидь усвідомивши, що накоїли, Французи пропонували відомому фанату зі Львова подати візову апеляцію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *