ОСТАННІ НОВИНИ

Французи пропонують юному фанату зі Львова подати візову апеляцію

|

Посольство Франції в Україні наполягає, що у них були підстави для відмови у візі сім’ї Володі Бобенчика – маленького фаната української збірної, який збирався поїхати у Францію на матчі Євро-2016. Проте пропонують подати апеляцію, для перегляду рішення. Про це в коментарі «Європейській правді» розповіла перший секретар посольства Жюлі Фор.

780

За її словами, більшість заявок на візи задовільняють

«Переважна більшість візових заявок для поїздки на Євро-2016 задовольняється, відсоток відмов – 2%, що нижче середнього рівня», – заявила вона.

Водночас, дипломат підтвердила відмову у візах сім’ї Володі Бобенчика.

«Посольство вважає, що рішення про відмову було обґрунтованим і було ухвалено після ретельної перевірки всіх документів», – заявила вона, зазначивши, що посольство не має права детально коментувати причини відмови в кожному конкретному випадку.

Водночас Жюлі Фор не виключила, що Володя Бобенчик і його батьки зможуть отримати візу на Євро-2016, якщо подадуть апеляцію.

«Ця родина має можливість скористатися правом на апеляцію, яку можна подати безпосередньо до посольства», – підкреслила вона.

Мама маленького фаната, Мар’яна Бобенчик, заявила в коментарі журналістам, що вони вже подали документи на апеляцію в електронному вигляді і сьогодні планують відвідати також посольство Франції.

Як відомо, Франція не впустила на Євро-2016 маленького фаната зі Львова Володимира Бобенчика та його родину. Українське МЗС надіслало французам ноту протесту.

Курйозна дискримінація вже зацікавила журналістів з Euronews.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *