ОСТАННІ НОВИНИ

Франція не впустила на Євро-2016 маленького фаната зі Львова

Ярослав Сиваківський, Львівський портал

|

Скандали із видачою віз для українців продовжуються. Цього разу дискримінації піддали відомого восьмирічного фаната зі Львова, який із родиною викупив усі квитки на матчі Євро-2016 за участі рідної збірної – України. Про це стало відомо із допису самого Володя Бобенчика, на Фейсбуці, передає кореспондент львівського порталу.

461

За словами Володі, французьке консульство відмовилося надати шенгенську візу попри те, що він мав квитки на матчі Євро-2016 та сплачений авіапереліт.

454

««Дякую» консульству Франції! Мені відмовили у візі на Євро-2016, з поясненням – «ціль моєї поїздки не зрозуміла». Маючи квитки на всі матчі моєї збірної, квитки на літак туди-назад, бронь готелів та попередні шенгени у паспорті. Для франції я не фанат ((( », – написав з обуренням Володя Бабенчик.

462

Інформація про відмову родині українців зі Львова вже потрапила у загальноукраїнські ЗМІ.

463

Так у коментарі «Європейській правді» Володіна мама розповіла, що родина подала документи для віз для Володі та обидвох його батьків.

466

«Сьогодні нам до Львова передали з посольства всі три паспорти без віз та окремо – листи про причини відмови. В них зазначений пункт про не доведену мету поїздки», – розповіла Мар’яна Бобенчик.

467

Попри надані посольству документи та копії квитків, консул ухвалив рішення, що «інформація, надана, щоб обґрунтувати цілі та умови можливого перебування, не виглядає переконливою».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *