ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні стартувала друга хвиля ЗНО

|

Сьогодні, 3 червня, тестуванням з російської мови розпочалась друга хвиля зовнішнього незалежного тестування. Уже 6 червня абітурієнти складатимуть тестування з іспанської, 7 червня – з англійської, 8 червня – з німецької, 9 червня – з французької мов. Про це інформує Український центр оцінювання якості освіти, передає Львівський портал.

зно

Тестування з біології, фізики, географії та хімії відбудеться у період з 10 до 17 червня.

В УЦОЯО зазначили, що до здачі тестів з цих предметів допущені абітурієнти, які подолали поріг «склав/не склав» із ЗНО з української мови та літератури, який в цьому році дорівнює 23 балам.

Відтак на інформаційних сторінках учасників ЗНО, які набрали необхідну кількість балів, розміщено запрошення-перепустки із зазначенням адреси пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання з решти предметів.

Вхід учасників до пунктів тестування відбуватиметься за наявності таких документів: сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання; паспорта або іншого документа, серія та номер якого зазначені в сертифікаті; запрошення-перепустки для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

У разі відсутності сертифіката, паспорта або іншого документа, серія та номер якого зазначені в сертифікаті, або пред’явлення копій цих документів абітурієнт до пункту проходження ЗНО не допускається.

Нагадуємо, що результати зовнішнього незалежного оцінювання з певного навчального предмета можуть бути анульовані в разі виявлення протягом часу, відведеного на складання тесту, в учасника зовнішнього оцінювання засобів зв’язку, пристроїв зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації (мобільні телефони, навушники, флеш-накопичувачі тощо), друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування.

Зазначимо, для абітурієнтів з окупованого Криму, які готові здавати зовнішнє незалежне оцінювання в Україні, організують додаткову сесію ЗНО з 4 по 12 липня. У Міносвіти заявили, що цьогорічні сертифікати ЗНО будуть дійсні щонайменше два роки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *