ОСТАННІ НОВИНИ

Стали відомі прізвища перших звільнених керівників на Львівській митниці

|

За інформацією Львівського порталу, вчора, 10 травня, наказом голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова були звільнені начальник митного поста «Львів-аеропорт» Олег Чікалкін, начальник митного поста «Смільниця» Володимир  Ямборко, начальник відділу митного оформлення митного поста «Рава-Руська» Степан Ворожбит,  а також начальник відділу митної вартості управління адміністрування митних платежів та митно-тарифного регулювання Ігор Качмар.

митниця

Як твердить джерело Львівського порталу, учора, 10 травня, під час наради у прем’єр-міністра Володимира Гройсмана за участі голови ДФС Романа Насірова та голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля, Насіров повідомив, що він підписав наказав на звільнення вищезгаданих працівників Львівської митниці.

У прес-службі Територіальних органів ДФС у Львівській області кореспонденту Львівського порталу не підтвердили і не спростували вищезгаданих звільнень на Львівській митниці, порадивши звертатися безпосередньо на Львівську митницю ДФС. Телефони контактів щодо надання запиту на отримання публічної інформації Львівської митниці ДФС не відповідають.

Як писав Львівський портал, 7 травня прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час робочої поїздки на контрольний пункт пропуску «Краковець» окрім іншого анонсував створення спеціальних бригад, що боротимуться з контрабандою на митниці.

хабар

Окрім того, під час сьогоднішнього, 11 травня, засідання Уряду В.Гройсман сказав:

«Вчора були звільнені  керівники митних постів Львівської митниці, які були запідозрені в корупції. Думаю правоохоронні органи швидко дадуть оцінку… Створюється сотня, яка буде перешкоджати контрабанді. Окрім того, пункти пропуску будуть технічно переоснащені… Окреме питання – «горіхова мафія», яка не дає на експорт возити українські горіхи. Люди повинні спокійно займатись бізнесом. Прошу міністерство економіки винести це питання розгляд».

Також, як писав Львівський портал, 6 травня, голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль оприлюднив звернення до глави Уряду з проханням звільнити його з посади через те, що на Закарпатті «намагаються відновити системну контрабанду тютюнових виробів, використовуючи при цьому вплив українських політичних діячів і керівників окремих відомств».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *