ОСТАННІ НОВИНИ

Боротьбу з контрабандою на митниці вестиме спеціально створена сотня

|

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час робочої поїздки на контрольний пункт пропуску «Краковець» анонсував стоврення спеціальних бригад, що боротимуться з контрабандою на митниці, передає корреспондент Львівського порталу.

DSC_0860

«Ми за невеликий проміжок часу створимо спеціальну сотню людей, які будуть мати всі необхідні пристрої (засоби зв’язку, засоби пересування, спецобладнанням) для мобільного контролю за пунктами пропуску, за роботою митниць. Ці зведені загони, створені з різних структур, мають дуже швидко навести порядок з недобросовісними митниками, що прикривають корупцію», – заявив В. Гройсман.

DSC_0894

Робота цих людей буде тісно взаємодіти з Національним антикорупційним бюро та Нацполіцією. Голова ДФС України Роман Насіров також покладає великі надії на цю службу і вважає, що вона розпочне роботу в найшвидші терміни.

«В першу чергу ми створюємо 20 мобільних безвідомчих бригад, які працюватимуть по Західному кордону та там, де ми бачимо зловживання і порушення митних правил. Вони налагодять роботу білого бізнесу і зупинять організацію шахрайських схем. Я вважаю, що це питання двох  місяців», – сказав голова ДФС.

Фото: Соломія Григор’єва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *