ОСТАННІ НОВИНИ

Доки триватиме ремонт дороги на Мечнікова

|

На ремонт закривають ще одну ділянку вулиці Мечнікова. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Ремонт

За інформацією управління інженерного господарства, у зв’язку з проведенням ремонтних робіт, 20 квітня із 10:00 і до 30 липня цього року для проїзду транспорту закривають вулицю Мечнікова на ділянці від пологового будинку №1 до вулиці Некрасова.

Як розповів інспектор з безпеки руху компанії «Онур» Юрій Букофай, на час ремонтних робіт до пологового будинку буде організовано тимчасовий заїзд та виїзд.

«Зокрема, під’їхати до пологового будинку можна буде по вулиці Некрасова через пожежний заїзд. Власне, на частині вулиці Некрасова, яка веде до пологового будинку, буде організовано двосторонній рух. Також зараз ми проводимо до ладу дорожнє покриття цього тимчасового заїзду», – сказав Юрій Букофай.

Нагадаємо, на сьогодні ремонтні роботи тривають на ділянці від вул. Пекарської до полового будинку №1.

Раніше Львівський портал повідомляв, що у Львові розвалюється відремонтована вулиця Лисенка. А також опублікували фоторепортаж, як зарили мільйони в калабані на проспекті Свободи та площі Міцкевича. За кілька днів по тому у Львові почали зривати щойно замощену бруківку на площі Міцкевича, аби виправити огріхи ремонтників. Вже 3-го листопада 2015 року на проспекті Свободи  бруківку почали трощити відбійним молотком, бо забули залишити місце для підсвітки вулиці.

Помилки при асфальтуванні дороги також були допущені на Сихові. Після вкладання третього шару асфальту проспект Червоної Калини покрився баюрами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *