ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові викрили міні-цех із виробництва підробленої горілки

|

У Львові судитимуть організатора роботи міні-цеху з виготовлення фальсифікованої горілки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

PM332image002

Як встановили правоохоронці, 40-річний львів’янин у приватному будинку налагодив роботу міні-цеху, де у кустарний спосіб виготовляв фальсифікат горілки та наклеював на пляшки підроблені марки акцизного збору.

PM411image004

Під час санкціонованого обшуку у приміщеннях будинку правоохоронці виявили та вилучили: близько трьохсот літрів етилового спирту, що зберігався у  пластикових бочках; більше двадцяти пляшок ємністю 0,7 л фальсифікату горілки відомого львівського виробника; ємність для змішування та спеціально пристосоване робоче місце для розливу контрафактної горілки; близько тисячі акцизних марок з ознаками підробки;  більше тисячі корків, порожню тару (пляшки та поліетиленові пакети), підготовлену для розливу фальсифікату; дозатори, лійки, наклейки, шланги та інше обладнання, яке використовувалось для розливу та упакування фальсифікату.

PM659image001

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.199 та ч.1 ст.204 ККУ. Зловмиснику оголошено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, матеріали провадження направлені на розгляд суду. Чоловіку загрожує  до семи років тюрми.

Фото: поліція

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *