ОСТАННІ НОВИНИ

Пробне тестування «на носі»: як не проґавити «репетицію» ЗНО

|

Цього року на пробне ЗНО у Львівській області зареєструвалося 9549 учасників. Про це сьогодні, 28 березня, на прес-конференції розповіла директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк, передає кореспондент Львівського порталу.

пробне зно

Пробне тестування проводитимуть два дні: 2 квітня (українська мова та література) та 9 квітня (історія України, математика,  іноземні мови, географія, фізика, хімія, біологія). Важливо пам’ятати, що допуск на пробне відбувається лише за наявності в учасників необхідних документів.

«Оскільки завдання пробного тестування – максимально відтворити процедуру участі в основній сесії ЗНО, то вхід в пункт тестування буде за паспортом чи свідоцтвом про народження, запрошенням та квитанцією про оплату. Дуже часто виникають запитання, коли загубили квитанцію про оплату. Якщо квитанція втрачена, то абітурієнти підходять у пункт тестування, їх дані перевіряють у списках цього пункту і якщо вони є в цьому списку, то їх пропустять на пробне незалежне оцінювання», – наголосила Лариса Середяк.

До початку тестувань потрібно обов’язково роздрукувати запрошення-перепустку, які розміщені в особистому кабінеті учасника ЗНО. Без цього запрошення абітурієнт не буде допущений до пробного тестування.

Нагадаємо, що учасники пробного тестування після його завершення можуть не лише отримати зошит із тестом та бланк з правильними відповідями, а й скористатися сервісом з визначення результатів пробного ЗНО за шкалою 100-200 балів, що дізнатися свій можливий рейтинг.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *