ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали прикордонника, що регулярно брав «на лапу»

|

Чергового «хабарника» в рядах Львівського прикордонного загону затримано на неправомірній вигоді. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Західного регіону.

2

Так, 24 березня військовою прокуратурою Львівського гарнізону задокументовано неодноразові факти вимагання та одержання неправомірної вигоди інспектором прикордонної служби відділу прикордонної служби «Павловичі» Львівського прикордонного загону старшим сержантом О.

Військовослужбовець вимагав від громадянина України грошові кошти у розмірі понад 55 тис. грн, які мали стати розрахунком за нестворення перешкод при переміщення товарів через державний кордон України.

1

Частина неправомірної вигоди у розмірі 13 тис. грн та 100 доларів США виявлена і вилучена під час проведення обшуку транспортного засобу військовослужбовця.

Зловмисника затримано.

Вирішується питання про повідомлення горе-прикордоннику про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням), та обрання йому запобіжного заходу.

Фото: ВП ЗРУ

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *