ОСТАННІ НОВИНИ

Стрільці зі Львова стали найкращими в Україні

|

Львівські спортсмени вибороли «золото» чемпіонату України із кульової стрільби. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

strilba

Успішно для львівських кульовиків завершився відкритий чемпіонат України зі стрільби кульової в приміщенні, який відбувався на місцевому спортивно-стрілецькому комплексі навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міноборони України. Збірна області відсвяткувала перемогу, випередивши команди Дніпропетровської та Полтавської областей, які посіли другу та третю сходинки п’єдесталу.

Цьогоріч для підвищення спортивної майстерності та участі у боротьбі за першість чемпіонату України до Львова прибули 276 найсильніших спортсменів. Серед них – 10 Заслужених майстрів спорту, 63 майстрів спорту міжнародного класу та 79 майстрів спорту України, котрі представили збірні команди 15 областей України та м. Києва.

Серед кращих в особистих змаганнях виявилися: Олена Костевич, Галина Авраменко (Чернігівська область); Леся Леськів, Олег Царьков (Львівська область); Наталія Кальниш (Дніпропетровська – Львівська обл.); Ганна Ільїна (Одеська область); Олег Омельчук (Рівненська область); Денис Кушніров (Дніпропетровська область); Денис Ворона (Івано-Франківська область) та ін.

Зазначимо, що цей представницький офіційний захід національного рівня відбувся за допомоги Міністерства молоді та спорту України, сприяння управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА, Федерації стрільби України та Львівської обласної федерації стрілецького спорту.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *