ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян кличуть на тиждень іспанського кіно. Програма

|

З 31 березня до 4 квітня у Львівському палаці мистецтв буде проходити фестиваль іспанського кіно. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

кіно

Українські глядачі побачать 5 іспанських стрічок, відзначених міжнародними кінофорумами та найбільшими іспанськими нагородами в кіногалузі.

Фільми будуть демонструватися іспанською мовою з українськими субтитрами.

Вартість квитків – 20 гривень.

ПРОГРАМА:

31 березня ЧТ
19:00 Ідеальний день
21:00 Мініатюрний остірв

1 квітня ПТ
19:00 Різдвяна ніч в Барселоні
21:00 Ідеальний день

2 квітня СБ
17:00 Пако Де Лючія: Пошук
19:00 Моя грандіозна ніч

3 квітня НД
17:00 Мортадело і Філімон проти Джимі Торчка
19:00 Різдвяна ніч в Барселоні

4 квітня ПН
19:00 Ідеальний день
21:00 Мініатюрний остірв

Фільми демонструються іспанською мовою з українськими субтитрами.

КВИТКИ можна придбати в касі Палацу перед сеансом або on-line на ticketclub.com.ua та в касах ticketclub

ІДЕАЛЬНИЙ ДЕНЬ

Іспанія, 2015, 106 хв.

Режисер: Фернандо Леон де Араноа
У головних ролях: Тім Робінс, Бенісімо Дель Торо, Ольга Куриленко

Співробітники гуманітарної місії намагаються дістати труп з криниці в зоні конфлікту. Хтось кинув туди тіло, аби отруїти воду, і місцевий люд страждає від спраги. Найпростіше на перший погляд завдання перетворюється у нездійсненну місію, де найлютіший ворог – ірраціональність.

Премія «Гойя» в номінації «Найкращий адаптований сценарій»


МІНІАТЮРНИЙ ОСТРІВ 

Іспанія, 2014, 105 хв. 
Режисер: Альберто Родрігес 
У ролях: Хав’єр Гутьєррес, Рауль Аревало, Нереа Баррос 

1980 рік. Хуан і Педро – двоє поліцейських відділу з розслідування вбивств Мадрида, ідеологічні противники – після отримання доган повинні перебратися у занедбану болотяну місцевість Гвадалквівір. Їм доручили розслідувати зникнення і жорстоке вбивство двох дівчаток-підлітків під час святкування місцевого свята. Тепер поліцейські мусять забути свої розбіжності у поглядах і разом протистояти жорстокому вбивці.

10 нагород Премії Гойя, зокрема, у номінаціях «Найкращий фільм», «Найкращий режисер», «Найкращий сценарій» та «Найкращий актор», три нагороди на San Sebastián International Film Festival та Приз глядацький симпатій 28-ої European Film Awards.
МОЯ ГРАНДІОЗНА НІЧ

Іспанія, 2014, 100 хв.

Режисер: Алекс де ла Іглесія
У головних ролях: Маріо Касас, Бланка Суарес, Уго Сільва.

Відеозапис видовищного «новорічного вогника» перетворюється на абсолютне божевілля, коли низка нещасних випадків трапляється на знімальному майданчику один за одним. То знімальний кран щойно розгромив столик з людьми, то відчайдушна фанатка шантажує Адана, надзвичайно сексапільну поп-зірку. А на легендарного співака Альфонсо відкриває збройне полювання божевільний автор пісень. Усім цієї ночі непереливки… І, як завжди, «свято» підкралось непомітно!

РІЗДВЯНА НІЧ В БАРСЕЛОНІ


Іспанія, 2015, 

Режисер: Дані де ла Орден
У головних ролях: Алекс Маруні, Александра Хіменес, Крістіан Валенсіа, Барбара Санта Круз.

Магія любовних переживань панує в Барселоні не тільки в спекотні літні ночі, але і в чарівну зимову пору. Сімейні пари і самотні серця, юні романтики і поважні сеньйори, загадкові красуні і хлопці “що треба” в розпал різдвяних торжеств переживають радість і гіркоту любові, втрачають і знаходять своє щастя. Їхні історії складаються в картину захоплюючого життя прекрасного міста, яке в Різдвяну ніч живе в очікуванні дива.

ПАКО ДЕ ЛЮЧІЯ: ПОШУК

Іспанія, 2014, 95 хв.

Режисер: Курро Санчес

Документальний фільм режисера Курро Санчеса, сина покійного Пако де Лючії. Фільм описує людей, ландшафти, ключові події в житті легендарного фламенкіста. Над фільмом працювали протягом трьох років, до нього увійшли сцени, зняті в Мадриді, Альхесірасі, Лас-Вегасі і Нью-Йорку. Про феномен Пако розмірковують Стів Вай, Рассел Мелоун, Домінік Ді П’яцца, Кріс Джаггер, Брайян Адамс.

Премія Гойя-2015 у номінації «Найкраща документальна стрічка».

МОРТАДЕЛО І ФІЛІМОН ПРОТИ ДЖИМІ ТОРЧКА

Іспанія, 2014, 90 хв.

Режисер: Хав’єр Фессер

Лиходій Джиммі разом із поплічниками викрадає сейф із секретними документами просто зі штаб-квартири агентства з розвідки. Його очільнику не залишається нічого іншого, як доручити повернення документів двом агентам Мортадело і Філімону. Тим часом із в’язниці утікає бандит, який прагне помститися Філімонові за арешт.

Премія Гойя -2015 за «Найкращий адаптований сценарій».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *