ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові шукають переселенців і бійців АТО, що хочуть розпочати свій бізнес

|

У Львові стартує друга хвиля проекту «Новий відлік», суть якого полягає у допомозі переселенцям та бійцям АТО започаткувати свій власний бізнес у Львові за грантові кошти. Про це сьогодні, 23 березня, на прес-конференції повідомив голова ГО «Клуб ділових людей» Микола Савуляк, передає кореспондент Львівського порталу.

бізнес

За його словами, цього разу допомогу з відкриттям власного бізнесу надаватимуть не лише переселенцям (як це було під час першого етапу
), але й бійці АТО та їх родини.

«Але наголошуємо, що участь можуть брати лише дружини чи чоловіки бійців АТО, не інші родичі» – наголосив він. Також М. Савуляк додав, що участь у проекті складається із декількох частин:

  1. Уже стартував відбір учасників, що буде тривати до 6 квітня. Ми очікуємо в нашому офісі (вул.Зелена, 109) тих, хто готовий подати свою заявку.
  2. Потім буде внутрішній відбір 55-60 осіб, які приймуть участь і в самому проекті.
  3. Наступний етап- інтенсивний бізнес-курс, який буде проходити кожен з учасників протягом 6 тижнів.
  4. Далі буде конкурс бізнес-планів, в результаті чого комісія відбере 15 проектів, для яких буде виділено 800 тисяч гривень на закупівлю обладнання для їхнього бізнесу. Після цього етапу кожен переходить на приватний супровід до бізнес-експертів протягом 4-х місяців, і за цей час експерти допоможуть написати бізнес-план та реалізувати його у життя.
  5. В проекти мають почати успішно працювати.

перес

«Ми б хотіли наголосити, що виробничі проекти, що будуть успішні в процесі навчальних курсів і отримання гранта, ми будемо рекомендувати до інвестування у розмірі до 0,5 млн дол. кожного із проектів», – зазначив керівник «Клубу…».

Мається на увазі, що з найкращими виробничими проектами допоможуть учасники «Клубу ділових людей», що до інвестують у бізнес, аби він «процвітав».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *