ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові підліток намагався передати до Польщі пакунок з марихуаною  

|

На автовокзалі у Львові 16-річний місцевий мешканець намагався передати посилку з марихуаною через водія пасажирського автобусу сполученням «Львів-Варшава». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

марихуана

Про вміст пакунку неповнолітній чоловіка заздалегідь не повідомив. Однак водій, аби не мати проблем при проходженні митного догляду на кордоні, усе ж поцікавився, що саме знаходиться у посилці. В одній із двох коробочок, обмотаних липкою стрічкою, був мобільний телефон, а у іншій – речовина рослинного походження, схожа на наркотичний засіб.

Водій затримав підлітка, повідомивши про знахідку працівників Сихівськоговідділення поліції. Виїхавши на місце пригоди, слідчо-оперативна група вилучила «посилку» та відправила її вміст на експертне дослідження. Юнак, який намагався передати пакунок, зізнався, що речовина є марихуаною. І придбав він її на прохання старшого брата, який знаходиться у Польщі.

За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.307 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Фото: mjnovosti.net

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *